Whatsapp & Telegram

In contact met Beter Voor Dordt via WhatsApp en Telegram.

Beter voor Dordt: Beter Voor Dordt te bereiken via WhatsApp en Telegram
Beter Voor Dordt introduceert een nieuwe manier om laagdrempelig in contact te komen door gebruik van berichtendiensten WhatsApp en Telegram. Beter Voor Dordt is hiermee de eerste politieke partij die op dergelijke wijze in contact komt te staan met inwoners.

Aanmelden is eenvoudig. Voeg het nummer 06 57 304 699 toe aan uw contactenlijst. Stuur vervolgens “Berichten AAN” via WhatsApp of Telegram naar dit nummer. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging van aanmelding.

De nieuwsberichten van Beter Voor Dordt komen dan via Whatsapp of Telegram naar u toe. Ook kan er gereageerd worden via beide berichtendiensten. Er is geen sprake van groepsberichten: niemand anders ziet uw nummer en alleen de fractie kan uw berichten lezen.

Het spreekt voor zich dat telefoonnummers enkel gebruikt worden voor het verspreiden van berichten vanuit de fractie, en Beter Voor Dordt garandeert dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Er worden geen berichten gestuurd tussen 22.00 uur ’s avonds en 9 uur ’s ochtends. Ook worden maar maximaal twee berichten per dag verzonden. Afmelden kan door “Berichten UIT” te sturen naar hetzelfde nummer (06 57 304 699). Uw telefoonnummer wordt dan binnen 24 uur verwijderd uit de database.

Beter Voor Dordt wil hiermee bereiken dat contact met haar raadsleden nog laagdrempeliger wordt.